Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Sashimisalat

Lett
2 porsjoner
Salat med laks og quinoa er både raskt å lage, fristende og sunt!

Ingredienser

250 g laks
1 dl Helios quinoa
40 g ruccolasalat
50 g Helios cashewnøtter
1 avokado
2 vårløk
0,5 lime
0,5 dl teriyakisaus

Fremgangsmåte

  1. Kok quinoa som anvist på pakken og la den kjøles ned. Skyll ruccolasalaten, del vårløk i ringer, avokado i skiver og rå laks i relativt tynne skiver.

  2. Fordel quinoa, ruccola, avokado, laks og vårløk på fat og topp med cashewnøtter. Klem så over litt limesaft.

  3. Server sashimisalaten med teriyakisaus.


    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Mias mat.

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS