Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Bønnesalat

Lett
4
Frukt og grønt i skjønn forening, med en rund og god dressing.

Ingredienser

Salat:
300 g Brekkbønner
1 stk rødløk i tynne skiver
2 stk fersken i båter
2 stk vårløk i tynne skiver
1 fedd hvitløk finhakket
Småbladsalat

Dressing:
2 ss Helios lønnesirup
1 ss Helios olivenolje spansk
1 ss Helios urtesalt
1 ss sitronjuice

Fremgangsmåte

  1. Skyll og rens bønnene, kok i lettsaltet vann i ca 1 minutt. Når de er ferdige, skyll i kaldt vann slik at de ikke overkoker. La de renne av seg.

  2. Del rødløk og vårløk i tynne skiver, fersken i båter og finhakk hvitløken. Bland godt sammen med bønnene og småbladsalaten.

  3. Visp sammen dressingen, hell over hele salaten og bland godt.


    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet av og gjengis med tillatelse fra matbloggen Spoon.

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS