Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Quinoa-salat med sopp og spinat

Lett
En fantastisk god salat som kan spises både til lunsj og middag.

Ingredienser

8 dl ferdigkokt Helios Quinoa
200 g sopp (aromasopp) i skiver
5 vårløk, hakket
150 g spinat
3 fedd hvitløk, finhakket
1 ss usaltet smør
1 ss Helios spansk olivenolje
Havsalt

Fremgangsmåte

  1. Varm olivenolje i en stor gryte på medium varme. Tilsett skivet sopp og finhakket hvitløk, stek i ca 5 minutter og tilsett hakket vårløk. Smak til med salt.

  2. Tilsett spinat, skru ned varmen og stek videre i ca 1 minutt til spinaten blir myk. Tilsett 8 dl ferdigkokt quinoa og bland godt. Stek videre til quinoaen er blitt varm (1-2 minutter).

  3. Smak til med salt hvis det trengs og fordel i skåler. Topp gjerne det hele med mer olivenolje.


    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet av og gjengis med tillatelse fra matbloggen Spoon.

Relaterte produkter

Item: 1208 is not available.

Relatert oppskrift

Quinoasalat med halloumiost

Både quinoa og halloumiost har mange bruksområder og passer godt sammen i denne enkle og smakfulle salaten.

Les hele oppskriften
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS