Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Kokte havregryn

Lett
1 stor porsjon
Epler, nøtter, eplejucie og rosiner kokt sammen til en lun rett.

Ingredienser

2 økologiske røde epler, rensket og grovhakket
2 dl Helios Frisk start juice
1 ts vaniljesukker
1/2 ts Helios Ceylon Kanel
2 ts Helios Rårørsukker
140 g Helios Havregryn, små lettkokte
2 håndfull rosiner
4 dl melk
2 håndfull Helios Mandler, grovhakkede


Fremgangsmåte

  1. Bland sammen eple, eplejuice, vaniljesukker, kanel, rørsukker i en gryte og kok opp. Skru ned varmen og la det småputre til eplene er myke, ca 4-5 minutter.

  2. Så tilsetter du melk, havregryn, rosiner og halvparten av nøttene og lar det putre videre i noen minutter til havregrynene er kokt og blandingen er passe tykk.

  3. Topp med resten av nøttene og nyt


    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Spoon . Instagram: @spoon_no

Relatert oppskrift

Havregrøt med frukt og nøtter

Vi får aldri nok av grøt! Havregrøt er en klassiker til frokost.

Les hele oppskriften

Relatert oppskrift

Deilig kjøleskapsgrøt!

Kjøleskapsgrøt røres enkelt sammen kvelden i forveien og nytes som frokost eller lunsj.

Les hele oppskriften

Relatert oppskrift

Økologisk havregrøt med kokos og eple

Det gjelder å variere frokostmenyen, for det er lett å gå lei av brødskiver.

Les hele oppskriften
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS