Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Quinoaburger

Middels
5-6 porsjoner
Ute etter et vegetarisk alternativ på grillen? Quinoaburgeren er mild og god på smak, og ikke minst næringsrik med høyt innhold av protein og fiber. Server den med salat eller annet burgertilbehør du måtte ønske.

Ingredienser

1,5 dl Helios hvit quinoa
250 g halloumiost
150 g Helios siktet speltmel
4 økologiske egg
0,5 løk
3 fedd hvitløk
0,5 ts pepper
4 ss Helios rapsolje

 

Tilbehør:
8 burgerbrød (gjerne hjemmelagede)
150 g blandede salatblader
1 agurk
1 rødløk
10 cherrytomater
Ca. 150 g ketchup

Fremgangsmåte

  1. Tilbered quinoa som anvist på pakken og la den kjøles ned. Finhakk løk og hvitløk, visp sammen egg og bland det hele sammen med quinoa, pepper og hvetemel. Riv halloumiost på et råkostjern og bland inn.

  2. Form burgere av quinoablandinga og stek burgerne i rapsoljen i noen minutter på hver side (til de har fått fin og gyllen farge) på middels sterk varme. Rens salaten, del agurk i mindre biter, skjær rødløken i tynne ringer og del cherrytomatene i to.

  3. Server quinoaburgerne med burgerbrød, rikelig med salat og ketchup.


    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Mias mat.

Relaterte produkter

Item: 1316 is not available.
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS