Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Økologisk havregrøt med kokos og eple

Lett
Det gjelder å variere frokostmenyen, for det er lett å gå lei av brødskiver. Men frokost er viktig, og med denne grøten innabords kickstarter du dagen full av næring. Med smak av kokos og eple lover vi at den blir populær også på grunn av smaken.

Ingredienser

2,5 dl vann
2,5 dl økologisk melk 
2 epler
2 dl Helios havregryn
2 ss Helios kokosflak
1 ss Helios rårørsukker

Fremgangsmåte

  1. Kjør kokosflakene i blender eller med stavmikser. Kok opp vann og melk i en gryte. Skrell eplene og skjær dem i biter. Legg bitene i melkeblandingen og la de koke et par minutter.

  2. Tilsett havregryn under omrøring, og deretter kokosflakene. La det putre til grøten har den konsistensen som du ønsker, og tilsett tilslutt kokosblomstsukker.

  3. Server gjerne med noen skiver epler på toppen.


    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet av og gjengis med tillatelse fra matbloggen Kjøkkentjeneste.

Relatert oppskrift

Havregrøt med frukt og nøtter

Vi får aldri nok av grøt! Havregrøt er en klassiker til frokost.

Les hele oppskriften

Relatert oppskrift

Deilig kjøleskapsgrøt

Kjøleskapsgrøt røres enkelt sammen kvelden i forveien og nytes som frokost eller lunsj.

Les hele oppskriften

Relatert oppskrift

Kokte havregryn

Lettvint og lun frokost!

Les hele oppskriften
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS