Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Quinoasalat med halloumiost

Lett
4 porsjoner
Både halloumiost og quinoa er relativt nye i det norske kjøkken. Halloumiost har sin opprinnelse fra Kypros, mens quinoa skal ha blitt brukt i Andesområdene allerede på inkaenes tid. Begge har mange bruksområder og passer godt sammen i denne enkle og smakfulle salaten.

Ingredienser

1 dl Helios hvit quinoa
1 granateple
1 mango
250 g halloumiost
150 g spinat
2 ss økologisk honning
4 ss saft fra økologisk lime
4 ss Helios spansk olivenolje
Pepper

Fremgangsmåte

  1. Tilbered quinoa som anvist på pakken og la den avkjøles. Bland sammen dressing av honning, limesaft, olivenolje og smak til med pepper.

  2. Rens granateplet, vask spinaten, skrell mangoen og skjær mangoen i mindre biter.

  3. Skjær halloumiosten i skiver og stek disse på hver side på middels varme i panna.

  4. Bland sammen quinoa, granateple, mango og spinat, topp det hele med skiver av halloumiost og hell dressing over.

Kilde:
Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Mias mat.

Relatert oppskrift

Quinoa-salat med sopp og spinat

En fantastisk god salat som kan spises både til lunsj og middag.

Les hele oppskriften
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS