Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Iskake på nøttebunn

Lett
Ca. 15 porsjoner
Fløyelsmyk vanilje-parfait med smak av lønnesiurp på en deilig valnøttbunn - en herlig kombinasjon! Fyll på med masse friske bær på toppen og du har den perfekte festkaken!

Ingredienser

Bunn:
4 eggehviter fra økologiske egg
150 Helios melis
150 g Helios valnøtter

Vaniljeparfait:
6 eggeplommer fra økologiske egg
6 dl kremfløte
100 g Helios lyst rårørsukker
3 ts Helios vaniljesukker
3 ss Helios lønnesiurp

Friske bær etter eget ønske

Fremgangsmåte

  1. Bunn: Pisk eggehvitene stive. Ha i melis og pisk godt til marengs. Rør inn hakkede nøtter. Hell røren i en papirkledd rund form og stek ved 180 grader midt i ovnen i ca 30 minutter.

  2. Vaniljeparfait: Pisk eggeplommer, sukker og vaniljesukker til eggedosis. Pisk fløten til krem og vend denne inn i eggedosisen. Rør inn lønnesiurpen til slutt. Hell blandingen over den ferdig avkjølte kakebunnen og sett kaken i fryseren til den har blitt stiv.

  3. Ta ut kaken rett før servering og pynt med masse friske bær!

Tips:

Lag sjokoladespagetti som ekstra pynt på toppen!
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS