Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Knasende god konfekt

Middels
4-6 porsjoner
Imponer med hjemmelaget konfekt. En herlig kombinasjon av saltede, ristede nøtter, saftige fikenbiter og mørk sjokolade. Det du eventuelt ikke spiser selv… kan du pakke pent inn og ta med til en god venninne – en gave som garantert blir satt pris på.

Ingredienser

30 g Helios valnøtter
100 g Helios cashewnøtter
50 g paranøtter
40 g Helios fiken
1 ss Helios kokosolje
2 ss vann
1 ts Helios himalyasalt 
300 g mørk sjokolade

Fremgangsmåte

  1. Hakk nøttene og rist i en panne med salt og vann til de blir tørre og sprø. Sett til side.

  2. Smelt sjokoladen sammen med kokosolje i vannbad, eller forsiktig over svak varme. Hakk opp fiken og bland sammen med nøtter i sjokoladeblandingen. Bland godt. Smør massen utover et bakepapir i ønsket tykkelse. Sett kjølig.

  3. Skjær i biter og – NYT!

Tips:

Dårlig tid? Sett sjokoladen i fryseren for avkjøling – da går det raskere!

Relatert oppskrift

Mandelkonfekt

Nydelig snacks - perfekt som dessert eller påfyll på de lange skiturene!

Les hele oppskriften
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS