Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Tapas 6: Krydrede kyllingspyd

Lett
4 porsjoner
Saftige kyllingspyd som passer godt til alle våre andre tapasretter! Prøv deg frem med krydder til du finner din favorittsmak! Denne retten kan du klargjøre dagen før, for så å varme spydene 5 minutter på grillen før servering – eller i ovn dersom været ikke tillater grilling… Uansett er dette en rett som kommer til å falle i smak – ute eller inne!

Ingredienser

500 g kyllingfilet
2 ss Helios urtesalt
½ dl Helios stekeolje
2 ts karri
1 ts kebabkrydder

Fremgangsmåte

  1. Strimle kyllingkjøttet og ha det i en bolle. Tilsett krydder, olje og bland alt sammen. For ekstra god smak – la det marinere natten over.

  2. Tre kjøttstrimlene på grillpinner, og brun spydene på begge sider på god varme i Helios stekeolje i pannen.

  3. Etterstek i ovn til i ca 5 minutter ved 200 grader. Før servering varmes spydene 5 minutter på grill.

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS