Content1 | col3

Brød og bakverk

Cinnabons!

Duften av nystekte kanelboller er uimotståelig! Perfekt å kose seg inne med - eller ha med ut på tur!

Les oppskriften

Glutenfri muffins

Muffins er perfekt i barneselskap eller for en liten kos til kaffen.

Se oppskriften

Glutenfrie grove baguetter

Baguetter er perfekt til matpakken, middagen eller ved siden av en god pastarett.

Se oppskriften

Bananbrød

Bananer gir ekstra god smak på brødet.  

Se oppskriften

Glutenfritt bananbrød

Ikke kast de brune bananene! Jo brunere, jo bedre smaker de i et saftig glutenfritt bananbrød!

Se oppskriften

Kokos- & blåbærmuffins

Disse muffinsene er saftige og gode og fulle av proteiner fra kokosmel og egg.

Se oppskriften

Biscotti med mandler

Biscotti er den perfekte kaffekaken eller som ett ekstra tilbehør på kakefatet.

Se oppskriften

Hasselnøttkaker med pistasj

Hasselnøttsmør kan også brukes til bakst, disse myke småkakene topper du med pistasjnøtter

Se oppskriften

Peanøttkjeks med sjokolade

Peanøttkjeks er alltid populært og pynter du med sjokolade blir de enda bedre.

Se oppskriften

Saftig, glutenfritt grovbrød med valnøtter

Skikkelig godt grovbrød med deilig nøttesmak. Kan lages i brødform eller som et rundt brød. Skjær gjerne mønster i brødet med en kniv.

Se oppskriften

Heliosbrød

Dette brødet skal heves over natten og stekes i en liten jerngryte med lokk.

Se oppskriften

Bananscones

Bananbrød møter scones, toppet med kremost og nøtter!

Se oppskriften

Knekkebrød - helt uten baking

Er du ikke glad i å bake, men elsker de rustikke knekkebrødene med mye frø og andre sunne godsaker? Her er løsningen for deg!

Se oppskriften

Knekkebrød med pistasjenøtter

Enkelt å lage - luksus å spise!

Se oppskriften

Kanelgifflar

Vi elsker gjærbakst!

Se oppskriften

Valnøttknekkebrød

Lettvint frokost, lunsj eller kveldsmat!

Se oppskriften

Matpakkerundstykker med loppefrø

Bak dine egne rundstykker med en ny vri!

Se oppskriften

Brød med rugflak

Visste du at rugflak gir brød ein fyldig smak, saftig konsistens og litt grovare struktur? Prøv det når du lagar brød heime!

Se oppskriften

Biscotti med tranebær

Supergode biscotti til kaffekoppen!

Se oppskriften

Pestobrød

Dette brødet fylles med pesto og passer perfekt til supper eller pasta.

Se oppskriften

Surdeigsbrød

Superenkle surdeigsbrød med deilige frø og kjerner. 

Se oppskriften

Knekkebrød - første utgave...

Vår kjære Line har laget 3 herlige knekkebrødoppskrifter til oss.

Se oppskriften

Matpakkebrød med spelt

Tilbake til hverdagen! Baker du matpakkebrødet selv har du full kontroll på ingrediensene.

Se oppskriften

Croissanter

Lite som slår fransk bakverk - med ekte norsk meierismør:-)

Se oppskriften

Eltefritt speltbrød

Grytebakt brød anbefales på det varmeste!

Se oppskriften

Eltefrie grissini

Perfekt tilbehør til suppe eller andre middagsretter.

Se oppskriften

Bringebærsnurrer med hvit sjokolade

Bringebær og hvit sjokolade gjør seg som fyll i søt gjærbakst

Se oppskriften

Bananbrød med chia

Ekstra velsmakende brød med chia, agavesirup og kokosmelk.

Se oppskriften

Knekkebrød med masse digg

Sjekk tipsene som spriter opp knekkebrødet!

Se oppskriften

Flettekrans med eplemos og kanel

Lag flettekrans med eplemos!

Se oppskriften

Surdeigsbrød med quinoa flak

De beste brødene baker du selv!

Se oppskriften

Grovt brød med havre, spelt og chia

Grovt brød som metter godt i magen.

Se oppskriften

Bananbrød med chiafrø

Har man noen brune bananer på kjøkkenbenken er bananbrød løsningen. Denne lager du lett.

Se oppskriften

Mini spelt-bagels

Deilige bagels som frisker opp enhver lunsj eller helge-frokost.

Se oppskriften

Quinoalapper

Superluftige lapper som smelter i munnen!

Se oppskriften

Knekkebrød - andre utgave...

Havregryn og gresskarkjerner er lagt til i den andre utgaven av Line’s hjemmelagde knekkebrød!

Se oppskriften

Knekkebrød - alle gode ting er tre...

Denne tredje varianten har blitt stemt frem som den beste av mange hos oss!

Se oppskriften

Urtebaguett

Nydelig som tilbehør til suppe eller gryte!

Se oppskriften

Hjemmelagde tortillalefser

Lager du tortillas selv har du full kontroll på ingrediensene, og ikke minst smaker ferske tortillas herlig!

Se oppskriften

Pølsebrød

Bak pølsebrødene selv!

Se oppskriften

Saftig bananbrød/kake

Ikke kast de brune bananene! Jo brunere, jo bedre smaker de i et saftig bananbrød.

Se oppskriften

Protein-scones

Vi har vår norske vri på den engelske klassikeren med clotted cream og marmelade.

Se oppskriften

Cinnabons

Duften av nystekte kanelboller er uimotståelig!

Se oppskriften

Berlinerkranser

Ta med barna og bak en av de gamle julefavorittene!

Se oppskriften

Lussesnurrer med fyll

En ny vri på de tradisjonelle Lussekattene!

Se oppskriften

Biscotti

Herlige Italienske småkaker med stor smak!

Se oppskriften

Hasselnøttsnurrer

Helios Hasselnøttsmør er godt på brødskiva, men egner seg også utrolig godt som fyll i bakverk!

Se oppskriften

Rødbetebrød

Bakerlandslaget har utviklet denne oppskriften for Helios.

Se oppskriften

Speltbriks

Bakerlandslaget har utviklet denne oppskriften for Helios. Saftige, gode briks som passer like godt til frokost som tilbehør til spekematen.

Se oppskriften

Retrokringle med hasselnøttfyll

Mormors tradisjonelle kringle har fått følge av økologisk hasselnøttsmør!

Se oppskriften

Brytebrød i rund form

Uimotståelig godt brytebrød – perfekt til lunsj.

Se oppskriften

Eltefrie firekornsrundstykker

Eltefrie rundstykker er enkelt og ikke minst utrolig godt!

Se oppskriften

Eltefritt frokostbrød

Eltefritt frokostbrød hever helgefrokosten til uante høyder!

Se oppskriften

Rustikk landbrød

Herlig landbrød med knasende god skorpe!

Se oppskriften

Retrokringle med mandelfyll

Nydelig kringle fylt med velsmakende mandelsmør.

Se oppskriften

Lines økologiske lavkarbobrød

Til deg som teller karbohydrater har Line laget dette smakfulle brødet.

Se oppskriften

Supre spelt-scones

Enklere enn dette blir det ikke! Overrask resten av familien med nybakte scones til frokost.

Se oppskriften

Saftig brød med spelt- og rugflak

Bre ut økologisk smør på en skive av nystekt brød!

Se oppskriften

Økologisk focaccia med nøtter og frø

Luftig focaccia med herlig topping av ristede nøtter.

Se oppskriften

Fylt middelhavsbrød

Minner fra sommerferien kommer raskt tilbake med dette smakfulle brødet!

Se oppskriften

Havre og speltmuffins

Muffins som metter! Fyll disse med barnas favorittpålegg!

Se oppskriften
 
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS