Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Sjokoladetrøfler med salt peanøttkaramell og bringebær
Snacks
>60 min
Antall porsjoner: 16
Sjokolade, peanøttsmør, dadler, salt og syrlige bringebær er en perfekt kombinasjon om man ønsker å lage en vegansk og litt sunnere søtsak.
Ingredienser
Instruksjoner
Sjokoladebunn
3 dl havregryn
3/4 dl kakao
1 klype flaksalt
16 ferske dadler, uten stein
1/2 dl kokosolje
Daddelkaramell
10 ferske dadler, uten stein
1 dl peanøttsmør
3 ss kokoskrem
1 klype flaksalt
Topping
100 gram mørk sjokolade
Frysetørkede bær (for eksempel bringebær) eller bærpulver, valgfritt
Flaksalt
Miks ingrediensene til bunnen til en glatt deig i en foodprosessor.
Trykk utt i en avlang bakeform.
Miks dadler, peanøttsmør, kokoskrem og flaksalt til en glatt og kremet karamell i foodprosessoren.
Bred peanøttkaramellen over sjokoladebunnen og sett i fryseren i minst 2 timer.
Ta ut og skjær i små stykker.
Knekk sjokoladen i biter og smelt over et vannbad.
La det avkjøles noe.
Drypp over stykkene og strø over flaksalt og frysetørkede bær.
Oppbevar i fryseren eller kjøleskapet, serveres avkjølet!
Ingredienser
Sjokoladebunn
3 dl havregryn
3/4 dl kakao
1 klype flaksalt
16 ferske dadler, uten stein
1/2 dl kokosolje
Daddelkaramell
10 ferske dadler, uten stein
1 dl peanøttsmør
3 ss kokoskrem
1 klype flaksalt
Topping
100 gram mørk sjokolade
Frysetørkede bær (for eksempel bringebær) eller bærpulver, valgfritt
Flaksalt
Instruksjoner
Miks ingrediensene til bunnen til en glatt deig i en foodprosessor.
Trykk utt i en avlang bakeform.
Miks dadler, peanøttsmør, kokoskrem og flaksalt til en glatt og kremet karamell i foodprosessoren.
Bred peanøttkaramellen over sjokoladebunnen og sett i fryseren i minst 2 timer.
Ta ut og skjær i små stykker.
Knekk sjokoladen i biter og smelt over et vannbad.
La det avkjøles noe.
Drypp over stykkene og strø over flaksalt og frysetørkede bær.
Oppbevar i fryseren eller kjøleskapet, serveres avkjølet!
Relaterte produkter
Helios Dadler
150 g
Helios Peanøttsmør Grovt m/salt
250 g
Helios Peanøttsmør Grovt u/salt
250 g
Lignende oppskrifter
Bananis på pinne
Sjokolade med karamellkrokan
Kokos- og blåbærmuffins
Berlinerkranser
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent