Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Kokos- og hasselnøttmakroner
Snacks
30 min
Antall porsjoner:
Oppskriftskreatør:
Ina Shelby
Ingredienser
Instruksjoner
6 eggehviter
200 g økologisk melis
2 ts Helios Vaniljepulver
250 g kokosmasse
150 g Helios Hasselnøtter
Finhakk hasselnøttene.
Pisk eggehvitene lett sammen.
Tilsett melis og vaniljesukker litt og litt og pisk til en seig masse.
Rør inn kokosmasse og hakkede hasselnøtter.
Sett topper av deig med spiseskje på en bakeplate kledd med bakepapir.
Stekes i ovn på 180 grader i ca 12-14 minutter.
De kan gjerne være litt seige inni.
Avkjøles på rist.
Ingredienser
6 eggehviter
200 g økologisk melis
2 ts Helios Vaniljepulver
250 g kokosmasse
150 g Helios Hasselnøtter
Instruksjoner
Finhakk hasselnøttene.
Pisk eggehvitene lett sammen.
Tilsett melis og vaniljesukker litt og litt og pisk til en seig masse.
Rør inn kokosmasse og hakkede hasselnøtter.
Sett topper av deig med spiseskje på en bakeplate kledd med bakepapir.
Stekes i ovn på 180 grader i ca 12-14 minutter.
De kan gjerne være litt seige inni.
Avkjøles på rist.
Relaterte produkter
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Hasselnøtter
150 g
Lignende oppskrifter
Bananis på pinne
Kokosblomst-popcorn
Sjokolade med karamellkrokan
Raw brownies kuler
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent