Et supersmart triks hvis du har lyst på vafler men ikke orker å lage alt fra bunnen av er å røre sammen en rask røre, dyppe noen tykke brødskiver i den og steke dem til en vaffelsandwich. Skjær i biter og dypp i peanøttsmør.
1/2 dl havremelk
2 egg
2 ss lønnesirup
2 ts kakao
4 tykke skiver surdeigsbrød eller glutenfritt brød
1 ss kokosolje
Til servering
4 ss peanøttsmør
Friske bær
Varm opp vaffeljernet.
Visp sammen melk, egg, lønnesirup og kakao sammen med en klype salt.
Vend først brødet i røren og la det ligge i noen minutter for å suge til seg væsken.
Smør vaffeljernet med kokosolje og legg så i brødet.
Mens du venter legger du en ny brødskive i røren.
Ridderne er ferdige etter noen minutter, når de har fått bra med farge og har blitt gylne.
Fortsett med resten av brødskivene.
Server oppskåret i triangler med friske bær og peanøttsmør for å dyppe i.
Ingredienser
1/2 dl havremelk
2 egg
2 ss lønnesirup
2 ts kakao
4 tykke skiver surdeigsbrød eller glutenfritt brød
1 ss kokosolje
Til servering
4 ss peanøttsmør
Friske bær
Instruksjoner
Varm opp vaffeljernet.
Visp sammen melk, egg, lønnesirup og kakao sammen med en klype salt.
Vend først brødet i røren og la det ligge i noen minutter for å suge til seg væsken.
Smør vaffeljernet med kokosolje og legg så i brødet.
Mens du venter legger du en ny brødskive i røren.
Ridderne er ferdige etter noen minutter, når de har fått bra med farge og har blitt gylne.
Fortsett med resten av brødskivene.
Server oppskåret i triangler med friske bær og peanøttsmør for å dyppe i.