Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Vaffelsandwich med tofu, bakt tomat og basilikum
Hovedrett
>60 min
Antall porsjoner: 2
I denne deilige vaffelsandwichen får du vegansk tofu sammen med flaskegresskar, bakt tomat og basilikum. Vegansk, friskt og perfekt til lunsjen!
Oppskriftskreatør:
Maja Warodell
Ingredienser
Instruksjoner
Tofu
2 pakker Helios Tofu Naturell
2 dl hvitvinseddik
Saften av 1 sitron
2 ss misopasta (valgfritt, men gir god umami-smak)
0,5 dl Helios Olivenolje
3 ts Helios Himalayasalt
3 fedd hvitløk
1 ss fersk rosmarin, eller ca. 0,5 ts tørket rosmarin
Sort pepper
Brød
4 skiver valgfritt brød
4 skiver flaskegresskar
Ca. 10 cherrytomater på kvist
Ca. 100 gram tofu
To never fersk spinat
Fersk basilikum
Salt & svart pepper
Helios Olivenolje
Skjær tofu i terninger og legg i en bolle med lokk.
Hell i eddik, olivenolje, sitronsaft og tilsett miso, tynne skiver hvitløk, salt, pepper og hakket rosmarin.
Bland det godt sammen og la blandingen marinere over natten.
Sett på ovnen på 200 grader.
Skjær flaskegresskar i ca. 1,5 cm tykke skiver og legg i en ildfast form.
Topp med olivenolje og salt.
Krydre tomatene med olivenolje og salt og stek dem i ovnen med flaskegresskaret i ca. 25 minutter.
Slå på vaffeljernet.
Mos det bakte flaskegresskaret og fordel det utover brødet.
Legg tomater, spinat, tofu og basilikum også på brødet før du legger den andre brødskiven over.
Pensle begge sider av sandwichen med olje.
Stekes til sandwichen har en fin farge og sprø overflate.
Nyt!
Ingredienser
Tofu
2 pakker Helios Tofu Naturell
2 dl hvitvinseddik
Saften av 1 sitron
2 ss misopasta (valgfritt, men gir god umami-smak)
0,5 dl Helios Olivenolje
3 ts Helios Himalayasalt
3 fedd hvitløk
1 ss fersk rosmarin, eller ca. 0,5 ts tørket rosmarin
Sort pepper
Brød
4 skiver valgfritt brød
4 skiver flaskegresskar
Ca. 10 cherrytomater på kvist
Ca. 100 gram tofu
To never fersk spinat
Fersk basilikum
Salt & svart pepper
Helios Olivenolje
Instruksjoner
Skjær tofu i terninger og legg i en bolle med lokk.
Hell i eddik, olivenolje, sitronsaft og tilsett miso, tynne skiver hvitløk, salt, pepper og hakket rosmarin.
Bland det godt sammen og la blandingen marinere over natten.
Sett på ovnen på 200 grader.
Skjær flaskegresskar i ca. 1,5 cm tykke skiver og legg i en ildfast form.
Topp med olivenolje og salt.
Krydre tomatene med olivenolje og salt og stek dem i ovnen med flaskegresskaret i ca. 25 minutter.
Slå på vaffeljernet.
Mos det bakte flaskegresskaret og fordel det utover brødet.
Legg tomater, spinat, tofu og basilikum også på brødet før du legger den andre brødskiven over.
Pensle begge sider av sandwichen med olje.
Stekes til sandwichen har en fin farge og sprø overflate.
Nyt!
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Helios Himalayasalt
180 g
Lignende oppskrifter
Tandoori tofu-spyd med urtekrem & flatbrød
Taco bowl med sorte bønner & quinoa
One pan pasta
Thai søtpotet og gulrotsuppe
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent