Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Kremet pasta med sopp
Hovedrett
45 min
Antall porsjoner:
Pasta passer hele året. Denne varianten er kremet med kokosmelk og toppet med sopp, urter og fetaost.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
400 g Helios Speltskruer
2 ss usaltet smør
2 ss Helios Olivenolje
200 g sopp, i skiver
2 fedd hvitløk
1 dl Helios Kokosmelk
1 ts Helios Urtesalt
2 dl parmesan ost, revet
200 g spinat
50 g fetaost
Vask, rens og del soppen i skiver.
Riv parmesanen og vask spinaten.
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Hell av vannet og ta vare på ca. 2 dl av pastavannet.
Varm smør i en dyp stekepanne og tilsett soppen.
Stek i 7-10 minutter til soppen er gyllen.
Tilsett finhakket hvitløk og rør rundt.
Så tilsetter du kokosmelk og salt.
Kok opp og skru ned platen.
Så tilsetter du den ferdigkokte pastaen og rører inn pastavannet litt etter litt, til du har en passende tykkelse på sausen.
Ta stekepannen av platen og rør inn revet parmesan, spinat og fetaost.
Ingredienser
400 g Helios Speltskruer
2 ss usaltet smør
2 ss Helios Olivenolje
200 g sopp, i skiver
2 fedd hvitløk
1 dl Helios Kokosmelk
1 ts Helios Urtesalt
2 dl parmesan ost, revet
200 g spinat
50 g fetaost
Instruksjoner
Vask, rens og del soppen i skiver.
Riv parmesanen og vask spinaten.
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Hell av vannet og ta vare på ca. 2 dl av pastavannet.
Varm smør i en dyp stekepanne og tilsett soppen.
Stek i 7-10 minutter til soppen er gyllen.
Tilsett finhakket hvitløk og rør rundt.
Så tilsetter du kokosmelk og salt.
Kok opp og skru ned platen.
Så tilsetter du den ferdigkokte pastaen og rører inn pastavannet litt etter litt, til du har en passende tykkelse på sausen.
Ta stekepannen av platen og rør inn revet parmesan, spinat og fetaost.
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Helios Kokosmelk
400 ml
Lignende oppskrifter
Tandoori tofu-spyd med urtekrem & flatbrød
Taco bowl med sorte bønner & quinoa
One pan pasta
Thai søtpotet og gulrotsuppe
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent