Råsjokolade med tørket mango, kokosflak og bipollen

Snacks
45 min
Antall porsjoner:
Deilig råsjokolade med tørket mango, kokosflak og bipollen.
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

1,5 dl kakaosmør
0,75 dl råkakao
2 ss Helios Lønnesirup
Klype salt
En håndfull Helios Tørket Mango
2 ss Helios Kokosflak
1 ss bipollen

Instruksjoner

Smelt kakaosmøret forsiktig i en liten kasserolle.
Bland inn råkakao, lønnesirup og salt og rør til det er godt blandet.
Legg bakepapir over en tallerken eller fjøl, og hell sjokoladeblandingen forsiktig over.
Strø tørket mango, kokosflak og bipollen over.
Sett tallerkenen inn i fryseren og la det stivne i ca 20 minutter.
Ta sjokoladen ut og brekk opp i ønskede biter.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter