Forfriskende hjemmelagde ispinner med sommerlig smak av jordbær og kokos!
250-300 g ferske jordbær
2 ss honning eller Helios Lønnesirup
3,6 dl Helios Kokosmelk
2 ss vaniljeekstrakt
Skjær jordbærene i tynne skriver (ta bort kjernen) og ha dem i en liten kjele sammen med honningen/lønnesirupen. Varm forsiktig opp på medium varme, til bærene er myke.
Ta kjelen av platen og mos jordbærene med en gaffel. Avkjøl. Ta vare på omtrent halvparten i en egen bolle.
Bland resten av jordbær-blandingen med kokosmelk og vaniljeekstrakt sammen i en bolle.
Legg den rene jordbær-blandingen i ispinne-formene først, deretter kokos- og jordbær-blandingen.
Settes i fryser i ca. 5 timer.
Ingredienser
250-300 g ferske jordbær
2 ss honning eller Helios Lønnesirup
3,6 dl Helios Kokosmelk
2 ss vaniljeekstrakt
Instruksjoner
Skjær jordbærene i tynne skriver (ta bort kjernen) og ha dem i en liten kjele sammen med honningen/lønnesirupen. Varm forsiktig opp på medium varme, til bærene er myke.
Ta kjelen av platen og mos jordbærene med en gaffel. Avkjøl. Ta vare på omtrent halvparten i en egen bolle.
Bland resten av jordbær-blandingen med kokosmelk og vaniljeekstrakt sammen i en bolle.
Legg den rene jordbær-blandingen i ispinne-formene først, deretter kokos- og jordbær-blandingen.