Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Stekt karriris med spinat og cashew
Hovedrett
30 min
Antall porsjoner: 2
Oppskriftskreatør:
Mia Skrataas / miasmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
2 dl Helios Fullkornris
200 g spinat
3 økologiske egg
0,5 chili
2 fedd hvitløk
1 rødløk
1 søtpaprika
3 ss Helios Olivenolje
0,5 lime
2 ss Helios Soyasaus
1 ts hvitvinseddik
1 ss akasiehonning
0,5 ss karri
80 g Helios Cashewnøtter
Kok ris som anvist på pakka.
Rens spinat og stek den i ei stekepanne til mesteparten av væsken har fordampet.
Legg så spinaten til side.
Visp sammen eggene og stek finhakket eggerøre.
Legg eggerøren til side.
Finhakk chili og hvitløk og grovhakk rødløk og paprika.
Fres det hele raskt i ei stekepanne med litt olje.
Tilsett ris og stek et par minutter under omrøring.
Bland sammen limesaft, soyasaus, hvitvinseddik, karri og akasiehonning.
Tøm det hele over risen.
Vend så inn eggerøre, spinat og cashewnøtter.
Ingredienser
2 dl Helios Fullkornris
200 g spinat
3 økologiske egg
0,5 chili
2 fedd hvitløk
1 rødløk
1 søtpaprika
3 ss Helios Olivenolje
0,5 lime
2 ss Helios Soyasaus
1 ts hvitvinseddik
1 ss akasiehonning
0,5 ss karri
80 g Helios Cashewnøtter
Instruksjoner
Kok ris som anvist på pakka.
Rens spinat og stek den i ei stekepanne til mesteparten av væsken har fordampet.
Legg så spinaten til side.
Visp sammen eggene og stek finhakket eggerøre.
Legg eggerøren til side.
Finhakk chili og hvitløk og grovhakk rødløk og paprika.
Fres det hele raskt i ei stekepanne med litt olje.
Tilsett ris og stek et par minutter under omrøring.
Bland sammen limesaft, soyasaus, hvitvinseddik, karri og akasiehonning.
Tøm det hele over risen.
Vend så inn eggerøre, spinat og cashewnøtter.
Relaterte produkter
Helios Soyasaus Tamari
250 ml
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Helios Cashewnøtter
150 g
Lignende oppskrifter
Enchiladas med bønner
Stekt ris med grønnsaker
Chili sin carne med squash og potet
Daal med kokosmelk og mangochutney
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent