Grønnsakscurry med kokosmelk

Hovedrett
30 min
Antall porsjoner: 3
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

1 boks Helios Kikerter, naturell
1 boks Helios Kidneybønner, røde
70 g røde linser
1 boks Helios Hakkede tomat
1 boks Helios Kokosmelk
1 chili
1 økologisk løk
2 økologiske gulrøtter
2 fedd hvitløk
2 ss rød currypasta
1/2 lime
2 ss soyasaus
1 ss revet ingefær
Ønsket mengde koriander eller persille

Instruksjoner

Finhakk løk, hvitløk og chili og hakk gulrøttene i staver.
Stek disse grønnsakene i litt smør eller olje i ei tykkbunnet gryte og stek til løken er blank.
Tilsett ingefær og currypasta og stek videre i et par minutter.
Tøm bløtevannet av bønnene og kikertene.
Ha tomater og kokosmelk over grønnsakene i gryta, kok opp og tilsett saft fra lime, soyasaus, bønner, linser og kikerter.
La det hele koke på svak varme i 10-15 minutter.
Server gjerne med litt fisk koriander eller persille

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter