Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Brokkoligrateng med speltpasta
Hovedrett
45 min
Antall porsjoner:
En grateng fylt med brokkoli og speltpasta.
Oppskriftskreatør:
Oppskriften er hentet fra TV 2-serien Bra godt, som en del av vårt samarbeid med TV 2 og Berit Nordstrand.
Ingredienser
Instruksjoner
2 dl Helios Speltskruer
2 bokser Helios Hakkende Tomater
2 ts ingefær, revet/hakket
2 fedd hvitløk
1/2 chili, grønn, hakket uten frø
1 hel brokkoli, delt i biter
Salt og pepper etter smak
Revet ost
Kok pastaskruene.
Gi de hermetiske tomatene et oppkok sammen med ingefær, hvitløk og chili.
Vend inn den kokte pastaen og brokkolibuketter.
Hell alt i en form.
Topp med revet ost.
Gratineres i ovn til gyllen ost.
Ingredienser
2 dl Helios Speltskruer
2 bokser Helios Hakkende Tomater
2 ts ingefær, revet/hakket
2 fedd hvitløk
1/2 chili, grønn, hakket uten frø
1 hel brokkoli, delt i biter
Salt og pepper etter smak
Revet ost
Instruksjoner
Kok pastaskruene.
Gi de hermetiske tomatene et oppkok sammen med ingefær, hvitløk og chili.
Vend inn den kokte pastaen og brokkolibuketter.
Hell alt i en form.
Topp med revet ost.
Gratineres i ovn til gyllen ost.
Relaterte produkter
Helios Tomater Hakkede
400 g
Lignende oppskrifter
Enchiladas med bønner
Stekt ris med grønnsaker
Chili sin carne med squash og potet
Daal med kokosmelk og mangochutney
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent