Pannekaker med speltmel - til frokost, lunsj elller middag! Varier med toppingen og stek store, eller små, pannekaker. Her får du en oppskrift toppet med appelsin, lønnesirup og nøtter.
Oppskriftskreatør: Silje Feiring / Spoon.no
3 dl Helios Speltmel, siktet
3 økologiske egg
3 dl økologisk melk
1 klype salt
Smør til steking
Topping
Appelsiner
Helios Lønnesirup
Helios Mandler
Helios Valnøtter
I en bolle visper du sammen eggene raskt.
Sil inn melet og bland inn sammen med melken.
Til slutt rører du inn saltet.
Sett til svelling i ca. 15-20 min.
Rens appelsinene og del i terninger, bland sammen med litt lønnesirup.
Stek pannekakene i en panne med litt smør og server med appelsiner og nøtter.
Ingredienser
3 dl Helios Speltmel, siktet
3 økologiske egg
3 dl økologisk melk
1 klype salt
Smør til steking
Topping
Appelsiner
Helios Lønnesirup
Helios Mandler
Helios Valnøtter
Instruksjoner
I en bolle visper du sammen eggene raskt.
Sil inn melet og bland inn sammen med melken.
Til slutt rører du inn saltet.
Sett til svelling i ca. 15-20 min.
Rens appelsinene og del i terninger, bland sammen med litt lønnesirup.
Stek pannekakene i en panne med litt smør og server med appelsiner og nøtter.