Veganske kokosbarer

Baking
Antall porsjoner: 30

Ingredienser

1 boks Helios kokosmelk
50g Helios kokossukker
25g økologisk kokosfibermel
200g Helios kokosflak
250-300 g mørk, vegansk sjokolade
2 ts Helios rålakrispulver
20g hakkede økologiske gojibær (valgfritt)
Økologisk, revet ananas

Instruksjoner

Rist kokosmelk, åpne og hell over i en skål. Rør inn kokossukker, kokosmel og kokosflak. Del massen i to og rør inn rålakris og hakkede gojibær i den ene halvparten. La den andre halvparten være naturell.
Form massen til små boller. Legg dem i kjøleskapet i noen timer.
Smelt sjokoladen i vannbad. Vend bollene i sjokoladen. Sett dem på et fat dekket med bakepapir og strø over kokos, ananas og annen valgfri topping.
Sett i kjøleskapet og da dem stivne. Nyt!

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter