Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Veganske kokosbarer
Baking
Antall porsjoner: 30
Ingredienser
Instruksjoner
1 boks Helios kokosmelk
50g Helios kokossukker
25g økologisk kokosfibermel
200g Helios kokosflak
250-300 g mørk, vegansk sjokolade
2 ts Helios rålakrispulver
20g hakkede økologiske gojibær (valgfritt)
Økologisk, revet ananas
Rist kokosmelk, åpne og hell over i en skål.
Rør inn kokossukker, kokosmel og kokosflak.
Del massen i to og rør inn rålakris og hakkede gojibær i den ene halvparten.
La den andre halvparten være naturell.
Form massen til små boller. Legg dem i kjøleskapet i noen timer.
Smelt sjokoladen i vannbad. Vend bollene i sjokoladen.
Sett dem på et fat dekket med bakepapir og strø over kokos, ananas og annen valgfri topping.
Sett i kjøleskapet og da dem stivne.
Nyt!
Ingredienser
1 boks Helios kokosmelk
50g Helios kokossukker
25g økologisk kokosfibermel
200g Helios kokosflak
250-300 g mørk, vegansk sjokolade
2 ts Helios rålakrispulver
20g hakkede økologiske gojibær (valgfritt)
Økologisk, revet ananas
Instruksjoner
Rist kokosmelk, åpne og hell over i en skål.
Rør inn kokossukker, kokosmel og kokosflak.
Del massen i to og rør inn rålakris og hakkede gojibær i den ene halvparten.
La den andre halvparten være naturell.
Form massen til små boller. Legg dem i kjøleskapet i noen timer.
Smelt sjokoladen i vannbad. Vend bollene i sjokoladen.
Sett dem på et fat dekket med bakepapir og strø over kokos, ananas og annen valgfri topping.
Sett i kjøleskapet og da dem stivne.
Nyt!
Relaterte produkter
Helios Rålakrispulver
18 g
Helios Kokosflak Naturell
100 g
Helios Kokosblomstsukker
300 g
Helios Kokosmelk
400 ml
Lignende oppskrifter
Vafler med lune bær
Mangodessert med kokoskrem
Peanøttsmørboller med dadler
Dessert med is, eplesyltetøy og hjemmelaget karamell
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent