Peanøttkjeks med sjokolade

Efterrätt
30 min
Antall porsjoner:
Peanøttkjeks er alltid populært og pynter du med sjokolade blir de enda bedre.
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

200 g økologisk myk smør
200 g Helios Lyst Rårørsukker
2 økologiske egg
2 ts vaniljeekstrakt
250 g Helios Peanøttsmør
350 g Helios Siktet Speltmel
1 ts natron
200 g mørk økologisk sjokolade

Instruksjoner

Forvarm ovnen til 200 grader
Rør romtemperet smør og sukker hvitt. Tilsett eggene, ett av gangen og rør godt imellom. Så tilsetter du vaniljeekstrakt og peanøttsmøret.
Bland det tørre i en egen bolle og bland godt sammen med det andre. Kle ett stekebrett med bakepapir for bruk en spiseskje til å lage små kuler og fordel over brettet. Du får plass til ca 12-14 pr. brett. Trykk de lett ned og stek i 10-12 minutter til de så vidt har fått litt farge. la de avkjøles på rist.
Når kakene er avkjølt smelter du sjokoladen over ett vannbad. Bruk sjokoladen og pynt som du ønsker.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter