En nydelig rå «oste» kake med smak av bringebær, jordbær, kokos og vanilje. Perfekt for Mai-måneds festligheter, eller som en sommerlig dessert. Så full av gode næringsstoffer at den også kan nytes til frokost eller lunsj.
Oppskriftskreatør: Iselin Støylen
Bunn
1 dl Helios Cashewnøtter
3 dl Helios Kokosflak
15 Helios Dadler
en klype Helios Himalayasalt
Vanilje “cheesecake” krem
1.5 dl Helios Cashewnøtter (bløtlagt i 3-4 timer)
1 dl Helios Kokosmelk
0.75 dl Helios Kokosolje
0.75 dl Helios Agavesirup
2 ss sitron juice
1/2 ts Helios Vaniljepulver
en klype Helios Himalayasalt
Jordbær krem
1.5 dl Helios Cashewnøtter (bløtlagt i 3-4 timer)
1 dl avtinte, moste jordbær
1 dl Helios Kokosolje
1 dl Helios Agavesirup
2 ss sitron juice
Bringebær krem
1.5 dl Helios Cashewnøtter (bløtlagt i 3-4 timer)
1/2 dl Helios Kokosmelk
1/2 dl avtinte bringebær
1 dl Helios Kokosolje
1 dl Helios Agavesirup
1/2 ts Helios Vaniljepulver
Plasser alle ingredisene for bunnen i en food processor.
Kjør til alt henger godt sammen. Press massen ut i en kledd kakeform og sett til side.
For å lage vaniljekremen, ha alle ingrediensene i en blender og blend til en jevn masse.
Spre utover bunnen.
La kaken ‘sette seg’ i fryseren i 1-2 timer.
Gjenta steg 2 og 3 for jordbær- og bringebærlagene.
Kaken kan serveres halvfrossen eller helt avtint.
Pynt med blomster, bær og/eller fersk frukt.
Ingredienser
Bunn
1 dl Helios Cashewnøtter
3 dl Helios Kokosflak
15 Helios Dadler
en klype Helios Himalayasalt
Vanilje “cheesecake” krem
1.5 dl Helios Cashewnøtter (bløtlagt i 3-4 timer)
1 dl Helios Kokosmelk
0.75 dl Helios Kokosolje
0.75 dl Helios Agavesirup
2 ss sitron juice
1/2 ts Helios Vaniljepulver
en klype Helios Himalayasalt
Jordbær krem
1.5 dl Helios Cashewnøtter (bløtlagt i 3-4 timer)
1 dl avtinte, moste jordbær
1 dl Helios Kokosolje
1 dl Helios Agavesirup
2 ss sitron juice
Bringebær krem
1.5 dl Helios Cashewnøtter (bløtlagt i 3-4 timer)
1/2 dl Helios Kokosmelk
1/2 dl avtinte bringebær
1 dl Helios Kokosolje
1 dl Helios Agavesirup
1/2 ts Helios Vaniljepulver
Instruksjoner
Plasser alle ingredisene for bunnen i en food processor.
Kjør til alt henger godt sammen. Press massen ut i en kledd kakeform og sett til side.
For å lage vaniljekremen, ha alle ingrediensene i en blender og blend til en jevn masse.
Spre utover bunnen.
La kaken ‘sette seg’ i fryseren i 1-2 timer.
Gjenta steg 2 og 3 for jordbær- og bringebærlagene.