Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Kokos-is med bjørnebær, vanilje og mørk sjokolade
Dessert
>60 min
Antall porsjoner:
En enkel og fantastisk deilig iskrem basert på kokosmelk, cashewnøtter og norske bjørnebær; tilsatt vanilje og hakket mørk sjokolade.
Oppskriftskreatør:
Iselin Støylen
Ingredienser
Instruksjoner
1 boks Helios Kokosmelk
2 dl Helios Cashewnøtter, bløtlagt i 2-4 timer
2 dl flytende søtning (Helios Lønnesirup eller Helios Agavesirup)
juicen av en halv sitron
1/4 ts Helios Himalayasalt
1/2 ts Helios Vaniljepulver
2 dl bjørnebær, ferske eller avtinte frosne
50 gram mørk sjokolade, finhakket
Ha kokosmelk, cashewnøtter og flytende søtning i en blender.
Blend til du får en glatt, «silkemyk» masse.
Ha i sitronjuice, salt og vaniljepulver og blend videre et par sekunder.
Hell ca halvparten av røren ut i en kledd form, plastboks eller liknende.
Plasser denne så i fryseren.
Ha i bjørnebærene i den resterende røren i blenderen og blend godt sammen.
Ta formen med is ut av fryseren.
Vend forsiktig inn den resterende massen og den hakkede sjokoladen med en slikkepott.
Rør rundt et par ganger, og sett derettrt isen tilbake i fryseren.
Isen er klar etter ca 4-6 timer i fryseren.
Serveres som den er, eller med/som tilbehør etter ønske.
Ingredienser
1 boks Helios Kokosmelk
2 dl Helios Cashewnøtter, bløtlagt i 2-4 timer
2 dl flytende søtning (Helios Lønnesirup eller Helios Agavesirup)
juicen av en halv sitron
1/4 ts Helios Himalayasalt
1/2 ts Helios Vaniljepulver
2 dl bjørnebær, ferske eller avtinte frosne
50 gram mørk sjokolade, finhakket
Instruksjoner
Ha kokosmelk, cashewnøtter og flytende søtning i en blender.
Blend til du får en glatt, «silkemyk» masse.
Ha i sitronjuice, salt og vaniljepulver og blend videre et par sekunder.
Hell ca halvparten av røren ut i en kledd form, plastboks eller liknende.
Plasser denne så i fryseren.
Ha i bjørnebærene i den resterende røren i blenderen og blend godt sammen.
Ta formen med is ut av fryseren.
Vend forsiktig inn den resterende massen og den hakkede sjokoladen med en slikkepott.
Rør rundt et par ganger, og sett derettrt isen tilbake i fryseren.
Isen er klar etter ca 4-6 timer i fryseren.
Serveres som den er, eller med/som tilbehør etter ønske.
Relaterte produkter
Helios Himalayasalt
180 g
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Kokosmelk
400 ml
Helios Cashewnøtter
150 g
Lignende oppskrifter
Dessert med is, eplesyltetøy og hjemmelaget karamell
Panna Cotta med vaniljepulver
Gulrotkake med kokoskrem og bær
Mangodessert med kokoskrem
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent