Kokos-is med bjørnebær, vanilje og mørk sjokolade

Dessert
>60 min
Antall porsjoner:
En enkel og fantastisk deilig iskrem basert på kokosmelk, cashewnøtter og norske bjørnebær; tilsatt vanilje og hakket mørk sjokolade.
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

1 boks Helios Kokosmelk
2 dl Helios Cashewnøtter, bløtlagt i 2-4 timer
2 dl flytende søtning (Helios Lønnesirup eller Helios Agavesirup)
juicen av en halv sitron
1/4 ts Helios Himalayasalt
1/2 ts Helios Vaniljepulver
2 dl bjørnebær, ferske eller avtinte frosne
50 gram mørk sjokolade, finhakket

Instruksjoner

Ha kokosmelk, cashewnøtter og flytende søtning i en blender.
Blend til du får en glatt, «silkemyk» masse.
Ha i sitronjuice, salt og vaniljepulver og blend videre et par sekunder.
Hell ca halvparten av røren ut i en kledd form, plastboks eller liknende.
Plasser denne så i fryseren.
Ha i bjørnebærene i den resterende røren i blenderen og blend godt sammen.
Ta formen med is ut av fryseren.
Vend forsiktig inn den resterende massen og den hakkede sjokoladen med en slikkepott.
Rør rundt et par ganger, og sett derettrt isen tilbake i fryseren.
Isen er klar etter ca 4-6 timer i fryseren.
Serveres som den er, eller med/som tilbehør etter ønske.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter