Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Tapas 4: Stekt spekeskinke

Lett
4 porsjoner
Deilig salt spekeskinke lynstekt i olje og lønnesirup - som gir retten en herlig smak! En ny variant av en tradisjonell tapas rett som garantert vil falle i smak hos de aller fleste! Server med nybakt brød og hjemmelaget majones til.

Ingredienser

150 g spekeskinke av god kvalitet
5 ss Helios stekeolje
1 ss Helios lønnesiurp
1 dl Helios pinjekjerner
2 ts Helios oregano

Fremgangsmåte

  1. Varm olje og lønnesirup i en stekepanne.

  2. Ha i pinjekjerner først og stek disse i et minutt. Ha i resten av ingrediensene og stek i ca et minutt til.

  3. Hell blandingen over på et fat og strø over fersk basilikum.

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS