Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Tapas 2: Nydelig majones

Middels
4 porsjoner
Hjemmelaget majones er et must til tapas. Smaker nydelig på nybakt brød. Prøv deg frem med mengden hvitløk, men ikke vær for forsiktig. Den smaker også nydelig til reker – prøv det en varm sommerkveld. Garantert suksess!!

Ingredienser

2 eggeplommer fra økologiske egg
1 ½ dl Helios rapsolje
1 ts Havsalt
1 ss fersk hakket økologisk basilikum
½ kinesisk hvitløk eller 2 fedd fersk hvitløk
¼ ts økologisk sort pepper

Fremgangsmåte

  1. Visp eggeplommene mens du heller i oljen i en tynn stråle til du får en tykk konsistens.

  2. Tilsett resten av ingrediensene.

  3. Smak deg frem til "din" smak.

Tips:

Vanskelig å få riktig konsistens på majonesen? Prøv med kjøleskapskalde egg!

Se flere tapasretter:
Tapas 1: Tomatsaus med kikerter.
Tapas 3: Spicy kjøttboller.
Tapas 4: Stekt spekeskinke.
Tapas 5: Stekte potetbåter.
Tapas 6: Krydrede kyllingspyd.

Relaterte produkter

Relatert oppskrift

Tapas 1: Tomatsaus med kikerter

Fyldig tomatsaus med kikerter som passer perfekt på et tapasbord!

Les hele oppskriften

Relatert oppskrift

Tapas 3: Spicy kjøttboller

Herlige spicy kjøttboller som kan klargjøres på forhånd slik at de trenger minimal tid på grillen!

Les hele oppskriften

Relatert oppskrift

Tapas 4: Stekt spekeskinke

Deilig salt spekeskinke lynstekt i olje og lønnesirup - som gir retten en herlig smak!

Les hele oppskriften

Relatert oppskrift

Tapas 5: Stekte potetbåter

Potetbåter stekt i lønnesirup og olje, krydret med Helios urtesalt og rosa Himalaya salt.

Les hele oppskriften

Relatert oppskrift

Tapas 6: Krydrede kyllingspyd

Saftige kyllingspyd som passer godt til alle våre andre tapasretter!

Les hele oppskriften
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS