Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Tapas 1: Tomatsaus med kikerter

Lett
4 porsjoner
Fyldig tomatsaus med kikerter som passer perfekt på et tapasbord! Rask og enkel med mye smak. Kan også nytes alene sammen med godt brød og hjemmelaget aioli…mmmm!

Ingredienser

1 gul løk
2 fedd hvitløk
2 ss Helios lønnesiurp
400 g Helios hakkede tomater
1 ss Helios oregano
1 ts karri
1 ss Helios urtesalt
1 ts Havsalt
3 dl Helios kikerter
2 ss økologisk smør

Fremgangsmåte

  1. Surr hakket løk og hvitløk i meierismør.

  2. Tilsett krydder og hakkede tomater. La det småkoke i ca 10 minutter.

  3. Tilsett kikertene og la det hele småkoke i 5 minutter.

Relaterte produkter

Item: 1502 is not available.

Relatert oppskrift

Tapas 2: Nydelig majones

Hjemmelaget majones er et must til tapas. Smaker nydelig på nybakt brød.

Les hele oppskriften

Relatert oppskrift

Tapas 3: Spicy kjøttboller

Herlige spicy kjøttboller som kan klargjøres på forhånd slik at de trenger minimal tid på grillen!

Les hele oppskriften

Relatert oppskrift

Tapas 4: Stekt spekeskinke

Deilig salt spekeskinke lynstekt i olje og lønnesirup - som gir retten en herlig smak!

Les hele oppskriften

Relatert oppskrift

Tapas 5: Stekte potetbåter

Potetbåter stekt i lønnesirup og olje, krydret med Helios urtesalt og rosa Himalaya salt.

Les hele oppskriften

Relatert oppskrift

Tapas 6: Krydrede kyllingspyd

Saftige kyllingspyd som passer godt til alle våre andre tapasretter!

Les hele oppskriften
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS