Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Lakriskuler med bringebær

Ah, deilige lakriskuler med bringebærtrekk. Er du glad i lakris, er du glad i disse. 

Ingredienser

150 g Helios Cashewnøtter

16 Mejooldadler, uten stein

 2 ss Helios Lakrispulver

 1 ts Helios Himalayasalt

 Ca 20 g frysetørrede bringebær, kjørt til fint støv i en foodprocessor (alternativt kan du legge dem i en plastpose og slå løs med en kjevle til de er blitt til fint støv).

Fremgangsmåte

  1. Kjør alle ingrediensene bortsett fra bringebærpulver i en foodprosessor til massen samler seg til en stor klump.

  2. Trill ca. 25 kuler av massen, og rull dem i bringebærpulver. 

  3. Sett dem på et fat og la stå i kjøleskapet til servering. NAM! 

Oppskrift er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen myesmak.no 

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS