Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Restesuppe

Perfekt til å bruke opp rester av kylling, kalkun eller biff!
Suppen har en frisk smak du sent vil glemme! La deg inspirere til å lage en gryte som vil bli en magisk opplevelse for hele familien!

Ingredienser

1 ss cocosa olje
1 øko løk
1 øko spiss paprika
1 ts Helios spisskummen
1 ts supernature Himalayasalt
1 ts Helios gurkemeie
2 dryss meksikansk chilikrydder
1 ts Helios grønnsaksbuljong
400 ml vann
300 g søtpotet

2 ss Helios tomatpuré
1/2 boks Helio kokosmelk
1 boks Helios hakkede tomater
400 g kjøtt ( kylling, kalkun, svin

Fremgangsmåte

  1. Stek løk og paprika før du heller på krydderet.

  2. Tilsett vann, søtpotet i terninger og buljong.

  3. La det småkoke under lokk i ca. 7-10 min

  4. Tilsett tomatpuré, 1/2 boks kokosmelk og hakkede tomater.

  5. Stek kjøttet litt, om det ikke er stekt allerede, før du legger det i gryten og lar det trekke ca. 10 min!

  6. Server med fullkornsris, salat eller ett godt brød!



    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med Bjørg Fagerlie // @fagerlie_hverdagsnytelse_

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS