Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Pannacotta med vaniljepulver

8 små porsjoner eller 4 middels
Den fløyesmyke, søte desserten med en smak av vanilje.  Den fløyesmyke, søte desserten med en smak av vanilje. Panna Cotta kan smaksettes og toppes med så mye. Her har du en enkel variant toppet med bær og pistasjnøtter.

Ingredienser

4 stk gelatinplater
1 ts Helios vaniljepulver
5 dl kremfløte
1 dl Helios rårørsukker

Topping:
Bær og nøtter

Fremgangsmåte

  1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter, skyll de godt og klem ut vannet.

  2. Kok forsiktig opp fløte, sukker, vaniljepulver i en kasserolle. Ta av platen og rør inn gelatinen.

  3. Hell over i serveringsglass eller former, sett kjølig og minst 3 timer før servering.

  4. Rett før servering topper du med bær og grovhakkede pistasjnøtter.

    Kilde: Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Spoon. Instagram: @spoon_no

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS