Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Rå sjokolade med tørket mango

Rå sjokolade med tørket mango, kokosflak og bipollen. Enkel og sunn snacks som passer når søtsuget kommer. 

Ingredienser

1,5 dl kakaosmør, smeltet
0,75 dl rå kakao
2 ss Helios lønnesirup
Klype salt
1 håndfull Helios tørket mango
2 ss Helios kokosflak
1 ss Bipollen

Fremgangsmåte

  1. Smelt kakaosmøret forsiktig i en liten kasserolle.

  2.  Bland inn rå kakao, lønnesirup og salt og rør til det er godt blandet.

  3. Legg bakepapir over en tallerken eller fjøl og hell sjokoladeblandingen forsiktig over. Det kommer til å legge seg ut på flatt i et tynt lag.

  4. Strø tørket mango, kokosflak og bipollen over.

  5. Sett tallerkenen inn i fryseren og la det stivne i ca 20 minutter.

  6. Ta sjokoladen ut og brekk opp i ønskede biter.


Kilde: 
Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med Kaja Bratvedt / @kajaand

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS