Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Tomatisert torskegryte

4 personer
Enkel og smakfull gryterett med tomatisert torsk. Sunn og mettende hjernemat, som Berit sier.

Ingredienser

2 fedd hvitløk, finhakket
1 løk
1 ss Helios olivenolje
1 boks Helios kikerter / linser
1 boks Helios hakkede tomater 
560 g torsk
Helios sitronpepper
Havsalt

Fremgangsmåte

  1. Finhakk løk og hvitløk og surr i olivenolje til løken er blank.  

  2. Tilsett hermetiske tomater og kikerter/linser og kok under lokk i 4-5 minutter.

  3. Vend torsken i en blanding av litt olivenolje, persille/koriander, sitronpepper og salt.

  4. Legg torskestykkene på toppen av tomatblandingen og la trekke under lokk i 5 minutter.

  5. Sunn og mettende hjernemat på 10 min.
     
    Kilde:
    Oppskriften er hentet fra TV 2-serien Bra godt, som en del av vårt samarbeid med TV 2 og Berit Nordstrand.

Tips:

Kutt kikerter/linser og server torskegryten med fullkornsris, byggryn?eller 2-3 mandelpoteter med skall som variasjon.
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS