Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Sunn og god fajitas

Med hjemmelaget fajitaskrydder og guacamole.

Ingredienser

2 kyllinglår

Tilbehør:
1 liten rødløk
1 liten rød paprika
1 liten grønn paprika
1 liten gul paprika
Chrispi-salat eller den salaten du ønsker
2 store tomater
Koriander
Revet gulost
Tortillalefser av mais
Rømme

Guacamole: 
1 avokado
Saften av ½ sitron
Litt hakket rødløk
Litt hakket chili
Litt hakket tomat
Salt/pepper

Fajitaskrydder: 
3 ss chilipulver
3 ts salt
3 ts Helios paprikapulver
2 ts Helios rårørsukker
2 ts hvitløkspulver
1 ts kajennepepper
1 ts Helios spisskummenn

Fremgangsmåte

          Fajitas 
  1. Varm grillen til 250 grader. Ha på godt med fajitaskrydder på kyllinglårene. Du kan selvsagt bruke de delene av kyllingen du selv ønsker. Når grillen er varm og du setter inn kyllingen, så setter du ned varmen til 200 grader og har på lokk. Kyllingen grilles i 30-35 minutter. Det er lurt å følge med på slutten slik at ikke kyllingen blir overstekt.

  2. Mens kyllingen er på grillen, lager du tilbehøret.

    Tilbehør: Guacammole 

  3. Mos avokadoen med en gaffel og ha ønsket mengde av rødløk, chili og tomat sammen med avokadoen.

  4. Rør godt sammen og smak til med salt og pepper.

    Fajitaskrydder

  5. Bland ingrediensene godt og oppbevar på tett glass. Dette holder seg godt så lenge du passer på at glasset er tett. Vi kan love deg at dette krydderet smaker mye bedre enn det du finner i butikken.


    Kilde:
    Oppskriften er hentet fra TV 2-serien Bra godt, som en del av vårt samarbeid med TV 2 og Berit Nordstrand.

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS