Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Sjokolademandler

Deilige sjokolademandler som passer i alle anledninger.

Ingredienser

150 g Helios mandler
100 g mørk sjokolade
1 ts Helios Extra virgin kokosolje
Litt Helios ceylon kanel

Fremgangsmåte

  1. Smelt sjokolade og kokosolje på svak varme.

  2. Tilsett halvparten av mandlene og rør godt rundt så de er dekket med sjokolade. 

  3. Bruk en gaffel til å ta mandlene opp igjen og la overflødig sjokolade renne av før du legger en og en mandel på et bakepapir eller en tallerken.

  4. La sjokoladen stivne litt før du drysser over kanel.

  5. Settes kjølig og oppbevares i kjøleskap.

     
Kilde: Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vår samarbeid med @lillelinnea. 

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS