Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Asiatisk nudelsalat

2 porsjoner
Asiatisk nudelsalat er raskt å lage, men den blir ekstra deilig om den får ligge og godgjøre seg en stund i marinaden før den serveres.

Ingredienser

Salat:
0,25 hodekål
1,5 gulrot
1 søtpaprika
50 g Helios cashewnøtter
2 vårløk
0,5 chili
0,5 potte koriander

Dressing:
2 ss Helios rapsolje
3 ss Helios tamari japansk soyasaus
2 ss sesamolje
1 ss Cocosa kokossukker
0,5 lime
1 fedd hvitløk
20 g ingefær

Tilbehør:
ca. 200 g nudler
1 ss Helios sesamfrø

Fremgangsmåte

  1. Rens og skyll hodekål, søtpaprika, vårløk og chili og skrell gulrot.

  2. Hakk kål i så tynne strimler som mulig og kutt søtpaprika og gulrot i staver. Finhakk chili og hakk vårløk i ringer.

  3. Finhakk hvitløk og ingefær og ha det i en bolle. Klem over limesaft og bland sammen resten av ingrediensene til dressingen.

  4. Bland deretter sammen grønnsaker og dressing. Miks godt!

  5. Kok nudler som anvist på pakningen.

  6. Tørrist cashewnøtter raskt på høy varme i en stekepanne til nøttene har fått farge.

  7. Server salat med nudler. Topp med fersk koriander, cashewnøtter og sesamfrø.

    Kilde: Bilde og oppskrift er utarbeidet av @miasmat

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS