Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Glutenfrie brownies

Farlig gode brownies helt uten gluten!

Ingredienser

2 plater 70% økologisk sjokolade av god kvalitet
230 gram økologisk smør
2 ts Helios vaniljesukker
50 gram Helios lønnesirup
150 gram Helios rårørsukker
3 store økologiske egg (evt. 4 små)
75 g Helios Quinoamela
80 g Helios Lys Bakemiks
100 gram Helios valnøtter, grovhakket

Fremgangsmåte

  1. Smelt smøret på lav varme, ha i sjokolade og vaniljesukker og rør til alt er smeltet sammen.

  2. Ha i sukkeret og lønnesirupen, rør, og la det avkjøles nok til at eggene ikke koagulerer.

  3. Rør inn ett og ett egg. Quinoamel og lys bakemiks og hakkede valnøtter vendes i tilslutt. Spar gjerne litt valnøtter som du strør på toppen før kaken går inn i ovnen.

  4. Kaken stekes på 170 grader i ca. 20-25 minutter. Den skal være stekt på toppen og mykere inni. Husk at den stivner litt etter at den kommer ut av ovnen også.

  5. Oppbevares i kjøleskapet. Kaken er enda bedre dagen derpå.


    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Spoon. Instagram: @spoon_no

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS