Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Peanøttkjeks

Lett
Perfekt småkaker, få ingredienser og kjempegodt!

Ingredienser

85 gram økologisk hvetemel
1 ts Helios bakepulver
100 g usaltet smør, romteperetrt
250 g Helios peanøttsmør
200 g Helios Kokosblomstsukker
1 økologisk egg, sammenpisket
1 ts Helios lønnesirup

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 190 grader.

  2. Bland peanøttblandingen sammen med melblandingen, dekk til deigen og sett i kjøleskapet i ca.30 minutter.

  3. Ta deigen ut av kjøleskapet og trill små kuler, legg over på ett kledd bakebrett og trykk de lett ned. Stek i 8-10 minutter, ta ut av ovnen og la de avkjøles i ca 10 minutter. Avkjøles videre i kjøleskap i en halvtimes tid.


    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet av og gjengis med tillatelse fra matbloggen Spoon.

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS