Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Kokos- & blåbærmuffins

12 muffins
Disse muffinsene er saftige og gode og fulle av proteiner fra kokosmel og egg. De kan spises til frokost, gjerne varme med litt smør på, og er perfekte å ha med i matpakken. De er også både gluten- og laktosefrie for dem som må tenke på det.

Ingredienser

4 økologiske egg
1 dl smeltet kokosmelk uten smak
0,75 dl Helios eplesaus
0,75 dl honning
1 ts vaniljepulver
2 ts eplesidereddik
1,5 kokosmel
1/2 ts Helios bakepulver
1/4 ts salt
1 dl blåbær (ferske eller frosne)

Til topping
Rørsukker og hakkede pekannøtter 


Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 175°C. Bruk en muffinspanne om du har og legg muffinsformer i fordypningene (evt bruk doble muffinsformer og plasser dem på et stekebrett).

  2. Pisk sammen egg, kokosolje, eplesaus, honning, vanilje og eddik i en stor bolle.

  3. Rør inn kokosmel, bakepulver og salt og bland godt. Rør forsiktig inn blåbærene til slutt.

  4. Fyll muffinsformene 2/3 fulle, og dryss over rørsukker og hakkede nøtter om du ønsker.

  5. Bak muffinsen i ovnen i 17-20 minutter. Bruk en kakepinne og sjekk at de er gjennomstekt.

  6. Når muffinsene er litt avkjølt, flytter du dem over på en rist og lar dem avkjøles helt.



    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Mye Smak Instagram: @myesmak

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS