Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Quinoapannekaker

Fantastisk gode quinoapannekaker! Denne oppskriften kan også brukes til vafler.

Ingredienser

2 dl Helios Quinoamel

1 ts bakepulver

1 ts salt

2 egg

1 banan

2 ss søtning (f. eks sukker)

4 ss valgfri naturell yoghurt

1 dl valgfri melk

Smør til steking

Fremgangsmåte

  1. Visp egg og sukker luftig. Tilsett banan i biter. Ha i bakepulver, mel, salt og yoghurt. Visp godt. Hell melken i en stråle til du får en tykk røre. Tilsett mer vann eller mel ved behov. 

  2. Stek pannekakene gyldne i smeltet smør på medium varme. De er klare til å bli snudd når det bobler litt. 

  3. Server gjerne med honning, nøtter og frisk frukt eller syltetøy.



    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Pappa uten gluten / @pappautengluten 

Tips:

Denne oppskriften kan også brukes til vafler. Da kan du sløye bananen. 
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS