Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Popcornbarer med mandelsmør

Perfekt snacks til mørke høstkvelder.

Ingredienser

1 liter popcorn, ferdigpoppet
2.5 dl Helios havregryn
1,5 dl Helios lønnesirup
1,5 dl Helios mandelsmør
2 ts Helios vaniljepulver
God klype salt
150 gram valgfri sjokolade, smeltet

Fremgangsmåte

  1. Dekk en middels stor kakeform med bakepapir.

  2. Ha popcornet I en blender og miks på middels hastighet I noen sekunder slik at popcornet blir i litt mindre biter.

  3. Gjør akkurat det samme med havregrynet, havregrynkornene skal bli litt mer melete.

  4. Kombiner popcornet og havregrynet i en stor bolle.

  5. Vend inn lønnesirup, mandelsmør, vanilje og salt inn i popcorn- og havregrynblandingen og bland det godt sammen til du får en jevn blanding.

  6. Ha blandingen over i kakeformen med bakepapir og press den lett ned med hendene til overflaten blir jevn.

  7. Smelt sjokoladen og hell den jevnt over popcornblandingen.

  8. Sett formen i fryseren i ca 1 time.

  9. Kutt opp i like store deler og nyt! Oppbevares i kjøleskapet.




    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med Kaja Bratvedt / @kajaand

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS