Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Bakte epler

Denne smaker himmelsk med norske epler! Perfekt for store og små til både kveldskos og dessert. Velg blant tre ulike fyll - eller prøv på din egen variant. 

Ingredienser

Fyll 1:
1 ts Helios Ceylon Kanel
1 dryss Helios Kardemomme
1 ss Helios Havregryn, små
1/2 ts Helios Agavesirup

Fyll 2:
1 ts Helios Ceylon Kanel
1 dryss Helios Kardemomme
1 ss Helios Linfrø, knust
1 klp Helios Gresskarkjerner
1/2 ts Helios Agavesirup

Fyll 3:
1 ts Helios Ceylon Kanel
1 dryss Helios Kardemomme
1 ss Helios Valnøtter
1/2 ts Helios Agavesirup

Fremgangsmåte

  1. Del alle eplene i to.

  2. Hakk nøtter og bland fyllet godt sammen.

  3. Hell i eplekjernen og stek i ovn med aluminiumsfolie under og over. 160 grader, 1 time.

  4. Serveres varm.


    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med Bjørg Fagerlie // @fagerlie_hverdagsnytelse_

Tips:

Bland og miks de nøttene og frøene du har tilgjengelig. For et søtere eple kan du helle litt agavesirup over etter ovnsbaking. 
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS