Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Frokostbarer med bjørnebær

På jakt etter en litt annerledes frokost? Sjekk ut denne oppskriften på frokostbarer med bjørnebær!

Ingredienser

Bunn
1 cup Helios havregryn (lages om til havremel)
1/2 cup Helios lønnesirup
3 ss Helios kokosolje
1/2 ts Helios vaniljepulver
1 ts bakepulver
Klype salt

Syltetøy
4 cups (400 gram) frosne bjørnebær
5 ss Helios lønnesirup
1/4 cup Helios chiafrø
2 ss saft fra en lime
Klype Helios vaniljepulver

Topping
1 cup Helios havregryn
1/4 cup Helios lønnesirup
5 ss Helios mandelsmør
3 ss Helios kokosolje

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen på 175 grader.

  2. Ha 1 cup havregryn i en blender og miks til det blir til havremel (ca 30 sekunder).

  3. Ha alle ingrediensene til bunnen i en bolle og bland det godt sammen.

  4. Spre blandingen ut i bunnen av en liten form med bakepapir og stek i ca 15 minutter.

  5. Ha de frosne bjørnebærene og lønnesirupen i en stekepanne på middels varme og småkok til det blir til «sausete», skru av varmen og bland inn chiafrø, limesaft og vanilje. Rør godt til det blir «tykt» som syltetøy.

  6. Hell bjørnebærsyltetøyet jevnt ut over den avkjølte bunnen.

  7. Bland alle toppingingrediensene godt sammen i en bolle og spre det jevnt ut over syltetøylaget i formen.

  8. Stek i ca 10 minutter eller til toppen er blitt gyllen.

  9. Avkjøl og kutt opp i firkanter.



    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med Kaja Bratvedt / @kajaand

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS