Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Kremet pasta med sopp.

Nydelig pastarett som smaker ekstra godt toppet med parmesan og persille.

Ingredienser

300 g Helios spaghetti
3 dl matfløte
250 g aromasopp
2 ss smør
1/2 stk gul løk
2 fedd hvitløk
2 håndfull persille
salt og pepper etter smak

Til servering:
Godt brød og parmesan

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken, hell av vannet men ta vare på litt av vannet til sausen. Bland den ferdigkokte pastaen med litt olje slik at den ikke klistrer seg sammen.

  2. Skjær soppen i tynne skiver, legg over i en varm stekepanne og la det ligge noen minutter før du tilsetter smør, finhakket løk og hvitløk. Surr litt i pannen før du tilsetter fløte, salt og pepper. La det småkoke på svak varme til fløten har tyknet. Juster med litt av pastavannet du tok vare på.

  3. Rør tilslutt inn pasta og grovhakket persille. Topp med revet parmesan og server med ett godt brød til.


    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Spoon. Instagram: @spoon_no

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS