Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Grillet ørret med pesto

4 porsjoner
Deilig grillmeny med fantastiske smaker! Sunn og god grillmat topper alltid en skikkelig grillfest!

Ingredienser

4 stykker ørret (helst fersk)
Ca 4 dl Helios fullkornris
4 økologisk spisspaprika
4 vårløk
1 glass Helios grønn pesto
1 dl Helios sesamfrø
4 ts Helios rapsolje
Pepper/salt/basilikum

Fremgangsmåte

  1. Kok risen. Om du skal på tur og grille kan du koke risen på forhånd.

  2. Skjær opp vårløk og hiv over ørreten

  3. Krydre fisken med pepper, salt og basilikum

  4. Krydre paprikaen og hell litt rapsolje over!

  5. Putt fisk og paprika på spidd og legg på grillen.

  6. Server fisk, paprika og ris med pesto og strø sesam over. 


    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med @fagerlie_hverdagsnytelse_

Tips:

Om du skulle få lyst på deilig grillmat i dårlig vær er det ingen problem å bruke grillfunksjon på ovnen hjemme! Putt alt på spidd og i ildfast form og grill på ca. 180 grader i 10-15 minutter.
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS