Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Mild og god pasta carbonara med kylling

2 voksne og 2 barn

Nydelig rett som blir helt perfekt med den deilige speltspagettien til Helios.

Ingredienser

600g økologisk kylling tilberedt i ovn med paprikakrydder, salt, pepper og chili-krydder
Helios økologisk speltspagetti ca. 90-100 g
150g blåbær
40g hakket spinat
1 økologisk spiss paprika

Carbonara-saus:
1 løk
50 g økologisk bacon
2 økologiske eggeplommer
1 klype pepper/salt
1 ts persille
1 dl økologisk fløte

Fremgangsmåte

  1. Sett på kyllingen i ovn. Steketid for kyllingbryst: 150 grader ca. 30-40 min. 

  2. Lag salaten av blåbær, spinat og paprika.

  3. Kok spagetti. 

  4. Stek løk og bacon på svak varme til løken er blank.

  5. Tilsett krydder. 

  6. Bland fløte og egg og rør inn i løkblandingen. Spe ut med litt melk om blandingen blir for tykk! 

  7. Bland sausen i spagetti og server med kylling og salat.


    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med Bjørg Fagerlie: @fagerlie_hverdagsnytelse_

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS