Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Eltefrie rundstykker med linfrø

Perfekt til helgefrokosten! Eltefrie rundstykker med linfrø og speltmel.

Ingredienser

700 g Helios speltmel
2 dl Helios linfrø
0,5 ts tørrgjær
2 ts salt
8 dl kaldt vann

Fremgangsmåte

  1. I en bolle blander du sammen mel, gjær, salt og linfrø. Tilsett vannet og rør sammen til deigen har en klissete konsistens. dekk bollen med ett kjøkkenhåndkle og la den stå natten over eller minst 9 timer.

  2. Morgenen etter eller når deigen er ferdighevet setter du ovnen på 225 grader. Legg litt mel på kjøkkenbenken og hell over deigen, jobb deg og tilsett mer mel til du har en deig du kan jobbe med. Del deigen i 14-16 emner og form til rundstykker.

  3. Fordel på stekebrett med bakepapir og la de etterheve i ca 35 -40 minutter. Stekes midt i ovnen i ca 20 minutter, steketiden kan variere fra ovn til ovn.


    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Spoon . Instagram: @spoon_no

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS