Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Sjokolade med karamellkrokan

1-2 porsjonar
Blir dette ein ny sjokofavoritt? Sjekk ut oppskrifta på heimelaga sjokolade med karamellkrokan!

Ingredienser

100 g mørk sjokolade
2 ss Helios mandlar
1 ss Helios kokosblomstsukker
1/2 ts smør

Fremgangsmåte

  1. Grovhakk mandlar.

  2. Ha mandlar, smør og kokosblomstsukker i ei lita steikepanne på middels varme. Rør rundt til smøret og sukkeret er smelta. Hell over på eit bakepapir og la stivne.Smelt sjokolade over vassbad.

  3. Hakk karamellmandlande i finare bitar.

  4. Hell sjokolade over i ei form kledd med folie. Bruk gjerne ei form som er om lag like stor som sjokoladeplata du brukar. Strø karamellmandlane over og set til avkjøling i kjøleskap i minst 30 min.



    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matblogger Kvardagsmat

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS