Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Kokosblomstpopcorn

15 min
2-3 porsjonar
Kombinasjonen av søtt og salt er fantastisk! Prøv Kvardagsmat si oppskrift på kokosblomstpopcorn!

Ingredienser

1 ts Helios kokosolje
3 ss popcornkjerner
4 ss Helios rårørsukker
Nykverna salt

Fremgangsmåte

  1. Set omnen på 200 grader over- og undervarme og gjer klar eit steikebrett med bakepapir.

  2. Smelt kokosolje i ei gryte på medium-høg varme. Mi plate går frå 1-14, og eg poppar popcorn på 11.
    Pass på at du har eit lokk som passar til gryta.

  3. Ha i popcornkjerner og legg på lokk. Rist litt fram og tilbake på gryta eit par gongar medan du ventar på at poppinga skal starte. Dette for å unngå at kjernene brenn seg fast. Når poppinga startar let du gryta stå i ro til det er 2-3 sek mellom poppinga, då tek du gryta vekk frå varmen. Følg med heile tida.

  4. Fordel popcorn utover bakepapiret og strø kokosblomstsukker over. Set brettet midt i steikeomnen og la stå i ca 5 min, til sukkeret har smelta litt. Rør med ei tresleiv og hell over i ei skål.

  5. Ha nykverna salt over popcornet og nyt!



    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matblogger Kvardagsmat

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS